Om oss

Vi er et tømrerfirma som holder til i Oslo. Vi har eksistert siden 1931 og har alltid påtatt oss de fleste oppdrag innenfor snekkerarbeid. Vår kompetanse er blitt godt bevart siden våre forfedre satte i gang snekkerfirmaet De forenede Snekkere.

Vår filosofi som tømrerfirma har i alle år vært å kunne tilby profesjonelle snekkertjenester til en rimelig pris. Derfor har vi et stort samarbeidspartner- nettverk med håndverker med spesial kompetanse på en rekke viktige håndverkertjenester.

"Smaken er som baken" er et kjent ordtak for de fleste. Dette gjelder så absolutt innenfor husbygging og andre snekkertjenester. Derfor er vi også fleksible i forhold til å snekre det du skulle ønske.

Vi har besøksadresse i Storgaten 55, 0182 Oslo, men vi ønsker å avtale tidspunkt med deg før du avlegger oss et besøk. Vi er som tømrere flest ofte ute på oppdrag, og vi ønsker å kunne imøtekomme deg på en profesjonell måte når du kontakter vårt firma.

Samarbeidspartnere

Vi påtar oss entreprenør-rollen i alle oppdrag vi utfører. Og med mange år i bransjen har vi tilknyttet oss gode samarbeidspartnere som bidrar til å fullføre totaloppdrag.

Vi har samarbeidspartnere innen:

  • Maler
  • Rørlegger
  • Elektriker
  • Gulvsliper
  • Blikkenslager

Ta kontakt om du ønsker henvisning til en håndtverker vi kan anbefale.